Tuesday, 9 June 2020

Blazer and mom jeans


Here's my last Saturday's outfit. I really like the combo of mom jeans and a blazer. I think they just look so nice together especially when worn with some nice heels or loafers. I decided to go with some sneakers this time though since I wore this outfit for a walk.

I really like this blazer and it's actually quite good for summer since it's not lined and the fabric isn't too thick either. The oversized fit and soft fabric makes it feel really comfortable and because of the more relaxed look it goes well with sneakers too.//Tällainen asu sattui päälle lauantaina. Mä tykkään todella paljon mutsifarkkujen ja bleiserin yhdistelmästä. Mun mielestä ne vaan toimii niin kivasti yhdessä, varsinkin jos kaverina on vielä jotkut kivat korkkarit tai loaferit. Tällä kertaa tosin vedin jalkaan tennarit, sillä kävin ainoastaan kävelyllä.

Tykkään kyseisestä bleiseristä todella paljon ja se on myös hyvä kesällä, sillä siinä ei ole vuorta, eikä kangas ole muutenkaan liian paksu. Oversize mallin ja pehmeän materiaalin ansiosta tää on tosi mukava päällä ja rennon mallin ansiosta se menee myös kivasti lenkkareiden kanssa.


No comments :

Post a Comment