Tuesday, 12 May 2020

Pink for spring


We found this nice little street with a pink house accidentally once on a pram walk and I instantly knew that I needed to take some picture there some day! I had also this outfit on my mind for some time and I thought it would be perfect with this background. I really like this outfit, the color scheme is just so me. Without the jacket and by changing the sneakers to some sandals or ballerinas, this will make a perfect summer outfit too!  What do you think?


//Löydettiin tää kiva katu sattumalta vaunulenkillä ja tiesin heti, että haluan ottaa kuvia siellä joku päivä! Kyseinen asu oli myös pyörinyt mielessä pitkään ja ajattelinkin sen sopivan hyvin kyseiseen lokaatioon. Tää asu on todella mun mieleen, jotenkin koko asun värimaailma on vaan niin mun tyylinen! Ilman takkia ja tarvittaessa lenkkarit vaihtamalla sandaaleihin tai ballerinoihin tää asu on ihan täydellinen myös kesäksi! Mitä mieltä sä oot?


2 comments :

  1. Kaunis asu :) Ihana tuo takki, sopii tosi hyvin asuun ja ei kyllä kieltämättä ole itsellä käynyt mielessä yhdistää vaaleanpunaista tuollaisen beigen sävyn kanssa. Hyvä idea!

    ReplyDelete