Thursday, 26 March 2020

First weeks with a newborn


My baby girl Safia is 2 weeks old today! Life with a newborn has been more challenging than I thought. I knew taking care of a baby would be time consuming but I was surprised how little time I have for anything else, for example eating. Trying to get enough sleep is also quite hard, but in the end I wouldn't change this for anything.

I've heard many times that the amount of love you have for your kid is just something else and that's so true! You'd do anything to make sure they are happy and healthy.

So these first weeks with the baby have been at the same time awesome, busy, tiring and full of learning new things! We've also went for a few walks outside and I think both the baby and I have really enjoyed those!//Mun tytär Safia on tänään jo kaksi viikkoa vanha! Elämä vastasyntyneen kanssa on ollut haastavampaa kuin odotin. Tiesin että vauvan hoito on aikaa vievää, mutta silti pääsin yllättymään siitä miten vähän mihinkään muuhun, kuten syömiseen jää aikaa. Riittävän unen saanti on myös todella haasteellista, mutten silti vaihtaisi tätä mihinkään.

Oon monesti kuullut, että se rakkaus mitä kokee omaa lasta kohtaan on sanoin kuvaamatonta ja se on niin totta! Sitä tekisi melkein mitä vaan, että omalla pienokaisella on kaikki hyvin.

Ekat viikot vauvan kanssa on ollut samaan aikaan todella upeaa, kiireistä, väsyttävää ja täynnä uuden oppimista. Ollaan päästy myös kokeilemaan ulkoilemista vaunulenkkien merkeissä ja molemmat minä ja vauva nautittiin tästä! 


No comments :

Post a Comment