Sunday, 27 October 2019

Louis Vuitton Pochette Felicie 1 year reviewI've had my Louis Vuitton pochette felicie bag/wallet on chain for about a year now and I thought I'd make a little review of it. It's still my favourite bag that I own and I'm really happy how it has lasted especially since I have been using it so much ever since I got it!


//Siitä on nyt noin vuosi kun ostin mun LV pochette felicie laukun ja ajattelinkin tehdä pienen arvostelu videon siitä. Kyseinen laukku on vielä vuodenkin jälkeen mun lemppari laukku ja oon todella tyytyväinen siihen miten se on kestänyt siitä huolimatta miten paljon oon sitä kuluneen vuoden aikana käyttänyt! 


2 comments :

 1. Kiva arvostelu! itse olen myös harkinnut kyseistä laukkua nahkaisena, mutta sen koko vähän mietityttää. Mitä kaikkea saat mahtumaan laukun sisälle? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Siis kyseinen laukkuhan on tosi pieni, mutta kyllä siihen mahtuu mukana tulleen korttikotelon ja ''pussukan'' lisäksi kännykkä (mulla iphone X), avaimet, bussilippu ja esim. joku huulikiilto tai -rasva. Eli riippuu myös tosi paljon mitä varten laukun haluaa, mä harvemmin kannan mitään kauheeta määrää tavaraa mukana niin toi on kyllä ollut ihan riittävän kokonen :)

   Mulla on myös vuos sitten tehty video, missä näkyy aika hyvin mitä tohon mahtuu: https://www.youtube.com/watch?v=2bZfLuVA9eQ

   Delete