Thursday 24 October 2019

I Love Me fair


I went to the I love me fair last Friday and Sunday and here's some things that I bought from there. I was supposed to take some pictures while there on Friday but I just somehow forgot probably because I was vlogging as well. On Sunday there were just so many people there that I didn't really feel like taking pictures then. 


//Kävin viime perjantaina ja sunnuntaina I love me messuilla ja tässä olisi muutama sieltä mukaan tarttunut juttu. Tarkoitus oli myös ottaa kuvia itse messuilla, mutta perjantaina se unohtui vlogin kuvaamisen lomassa. Sunnuntaina siellä oli taas niin kova tungos, ettei kuvien ottamiseen oikein ollut fiilistä. 


I had 3 things on my shopping list when I went to the fair: Love beauty and planet hair mask, Organic shop body scrub and sheet masks. I bought the scrub last year as well and I loved it so much so I had to get one this year as well. It's so good for the money, at the fair it was 3€ and I think it's not that much more expensive in stores either and it's the best body scrub I've ever used! 


//Mun messu ostoslistalla oli kolme juttua jotka halusin varmasti: Love beauty and planetin hiusnaamio, Organic shopin vartalokuorinta ja sheet maskeja. Ostin saman vartalonkuorinnan viime vuonna ja tykkäsin siitä niin paljon, että oli pakko ostaa ihan sama tälläkin kertaa. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin hyvä, messuilla tuote maksoi 3€ ja mun tietääkseni se ei ole kauheasti kalliimpi kaupoissakaan ja siitä huolimatta kyseessä on paras ikinä kokeilemani vartalonkuorinta. 


I've tried other love beauty and planet products before and wanted to try out their hair mask, so I bought that from the fair. I've used it once now and it felt like it left my hair pretty nice and soft. 


//Mulla on aiemmin ollut testissä joitain Love beauty and planetin tuotteita ja tällä kertaa halusin kokeilla heidän hiusnaamiota, joten ostin sen sitten messuilta. Ensivaikutelma naamiosta oli todella hyvä, se jätti hiukset kivan pehmeäksi. 


The sheet masks aren't the exact ones that I was supposed to buy, but I tried one of the bunny ones and it left my skin super soft so not complaining! 

Among these three products I also bought some oat crisps, a konjac sponge and a mascara. I really love going to the I love me fair, it's a great way to find out brands you have not heard of before, maybe find some new favourites or try out new things and it's also a great way to spend a day with a friend. 


//Mun oli tarkotus ostaa ihan eri sheet maskeja, kuin mitä kuvissa näkyy, mutta messuilla ollessa mieli muuttui ja päädyinkin näihin. Käytin toisen pupu maskeista ja se jätti ihon ihanan pehmeäksi. 

Näiden kolmen tuotteen lisäksi messuilta lähti mukaan myös kaura sipsejä, konjac sieni ja ripsiväri. Tykkään todella paljon I love me messuilla siitä, kun pääsee tutustumaan itselle uusiin merkkeihin ja tuotteisiin, mahdollisesti löytää uusia lemppareita ja messuilla käynti on myös kiva tapa viettää päivää kaverin kanssa.


2 comments :

  1. Noi Organic shopin kuorinnat on todellakin ihan huippuhyviä! Mango on niistä oma lempparini, sen tuoksu on niin ihana ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis todellakin, parempaa hinta-laatusuhdetta saa kyllä hakea kun toi päihittää paljon kalliimmatkin kuorinnat :D

      Delete