Tuesday, 10 September 2019

Oversized blazer


These outfit pictures from last week will be the last ones taken in Germany. I love this new oversized blazer of mine and I think it will be perfect for the autumn! Since it's oversized it's good for layering and for example a thinner knit will fit perfectly under it. There's actually a funny story about this blazer. I tried it on once when I was spending some time with my friends but I thought that it would be better to buy it when I'm back in Finland. Well my friends remembered the blazer and they bought it for me as a goodbye gift! Now it's not only the blazer I wanted but it will also remind me of my friends in Germany.


//Nää viimeviikkoiset asukuvat tulee olemaan viimeiset Saksassa otetut kuvat. Tää uus oversized bleiseri on ihan mun lemppari ja se on myös tulee myös olemaan täydellinen nyt syksyllä! Koska kyseessä on oversize-mallinen bleiseri se on myös täydellinen kerrospukeutumiseen ja esimerkiksi ohut neule mahtuu alle hyvin. Tähän bleiseriin liittyy myös pieni tarina. Kokeilin sitä kerran kaupassa kun olin tapaamassa mun kavereita. Ajattelin kuitenkin, että ostaisin sen itselleni vasta Suomessa. Mun kaverit kuitenkin muisti mun kokeilleen kyseistä bleiseriä ja he päätti ostaa sen mulle läksiäislahjaksi. Nyt siis tää bleiseri ei ole vaan yks vaatekappale jonka halusin, vaan se myös muistuttaa mua mun kavereista Saksassa. 

Blazer & Shoes - H&M
Trousers - Ted Baker
Scarf - The Modest Online
Bag - Trussardi Jeans


No comments :

Post a Comment