Tuesday 26 February 2019

Winter vibes


I feel like I've been living in over the knee boots and sweater or shirt dresses the whole winter. It's such an easy outfit combination yet it never lets you down. Also if you wear leggings or stretchy jeans with them, it will be super comfy too, which makes it even better.

Here's also a fun fact for you - I don't know if you remember this outfit but actually the only difference between that one and the one in these pictures are the coat and the bag yet they still look so different. Funny how changing few things in your outfit can make the whole look totally different.//Musta tuntuu että oon elänyt tän talven ylipolvensaappaissa ja joko paita- tai neulemekossa. Kyseinen kombo on vaan niin helppo ja silti näyttää aina kivalta. Jos yhdistelmään lisää joko legginsit tai venyvät farkut, niin se on myös super mukava, mikä tekee koko asusta entistä paremman.

En tiedä muistatko tätä asua, mutta ainoa ero näiden kahden välillä on laukku ja takki ja siltikin nää asut näyttää todella erilaiselta. Hassua miten parin jutun muuttaminen asussa voi saada koko lookin näyttämään niin erilaiselta. 

Coat & Shoes - Zara
Sweater dress - Vero Moda
Scarf - Hidden Pearls
Gloves - Reserved
Backpack - Adidas


No comments :

Post a Comment