Thursday, 1 November 2018

Mom jeans and mini backpack


I know I'm saying this myself, but how cute is this look from last week? I got the cute adidas mini backpack recently and it's just so nice! I love how it can be worn as a cross body bag, since sometimes it can be really annoying when you're wearing a backpack and need something and have to take it off and put it back etc. This one is perfect for the days I'm wearing a more relaxed or sporty outfit.

This outfit is also going to be in an upcoming video of mine and I needed it to be simple, casual and stylish. I really like how the outfit looks like and I think the neutral color palette keeps it nice and simple.//Eikö mun viime viikkoinen asu ollutkin söpö, vaikka itse sanonkin? Sain kyseisen adidaksen mini repun vähän aikaa sitten ja se on niin kiva! Parasta koko repussa on se, että sitä voi käyttää cross body laukkuna, meinaan mua ärsyttää aina reppua käyttäessä se kun tarvitsee jotain ja sen joutuu ottaa selästä pois, laittaa se takaisin selkään jne. Tää onkin täydellinen niitä päiviä varten kun päällä on vähän rennompi tai sporttisempi asu.

Kyseinen asu tulee myös olemaan yhdessä mun tulevassa videossa ja halusin sen olevan simppeli, arkinen ja tyylikäs. Musta asu on todella onnistunut ja neutraali väripaletti jättää asun kivan simppeliksi.

Coat & Jeans - Bershka
Top - Primark
Scarf - The Modest Online
Backpack & shoes - adidas


2 comments :

 1. Blogisi on minulle melko uusi tuttavuus ja pakko sanoa, että on kiva lukea välillä vähän jotain erilaista ja nähdä erilaisempia asuja, kuin "perusblogeissa". Olisi kiva kuulla lisää muslimien pukeutumiskulttuurista ja siitä, että mitkä ruumiinosat tulee peittää. Ilmeisesti tässäkin on erilaisia tapoja ja osa on tiukempia kuin toiset? Miten pukeudut vaikkapa urheillessa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :)

   Yleisesti ottaen tulisi peittää hiukset, kaula, jne aina nilkkoihin asti eli mm kasvot, kämmenet ja jalkaterät saa näkyä, mutta tää jättää nimenomaan tosi paljon tilaa erilaisille tavoille toteuttaa tätä. Joidenkin mielestä kaikki vaatteet päästä varpaisiin pitää olla löysiä, jotkut saattaa pukeutua vähän tiukempiin vaatteisiin, itse esimerkiksi käytän tiukkoja housuja pitkän tunikan kanssa, ja mun mielestä se on ihan ok. Eli tapoja on monia ja mun mielestä loppupeleissä se ratkaisee eniten mitä on sydämessä ja mikä on ajatuksena omien valintojen takana.

   Treenivaatetus riippuu ihan siitä, missä treenaan. Jos kotona, niin perus leggarit ja t-paita/toppi, jos taas ulkona, niin löysemmä housut, pitkähihainen paita ja nike pro hijab. :) Tästähän sais joskus tehtyä ihan postauksenkin varmaan :)

   Delete