Tuesday 3 April 2018

Spring Casual


Finally it looks like the weathers are really getting warm enough to ditch all the winter clothes till next winter! I got this jacket last autumn, I used it a lot then and now I'm happy that I'm able to use it again! It's just this nice and comfy over sized jacket that looks good with quite many things. This time I paired it with boyfriend jeans, some basic black top and sneakers. This type of jacket goes so well with a casual outfit but it would also look really good if I changed the sneakers for some heels!


//Vihdoinkin näyttäisi siltä, että säät on lämpenemässä ja pääsen heittämään talvivaatteet odottamaan ensi talvea! Sain kyseisen takin viime syksynä, käytin sitä silloin paljon ja oon innoissani käyttämässä sitä nyt kun mahdollista! Tää on vaan just sellainen kiva ja mukava oversize takki, joka näyttää hyvältä monella tavalla yhdistettynä. Tällä kertaa yhdistin sen aika boyfriend farkkujen, perus mustan paidan ja lenkkareiden kanssa. Tän kaltainen takki sopiikin tosi hyvin kasuaalin asukokonaisuuden kanssa, mutta se näyttäisi myös todella hyvältä jos lenkkarit vaihtaisi korkkareihin!

Jacket - Guess
Top & Sunglasses - Primark
Jeans - JC
Scarf - Arabian Import
Shoes - Lidl


2 comments :

  1. Aivan ihana asu! On kyllä niin kivaa, että säät alkaa lämmetä, vaikka täälläpäin ei vielä ihan pääsekään talvitakeista eroon. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oii kiitos paljon! Joo Suomessa tuntuis vieläkin tarvitsevan talvitakkia! :D

      Delete