Tuesday, 6 February 2018

Bye to the cold Finland


These pictures were taken on a gloomy day in Finland almost 2 weeks ago. Just a few days before it was time for Imran and I to pack our bags and head to the airport. I'm finally back in Amsterdam after spending almost the whole 2017 in Finland.

As often, my outfit didn't come out exactly the way that I had planned. I wanted to wear my over the knee boots with this outfit, but it was super wet, so I had to rely on my rain boots. Luckily they looked good with the outfit and I was left with dry feet so no complaining.

This outfit was also on my latest video and I think it also made more justice to the outfit so if you haven't seen that yet, you can watch it here!//Nää kuvat on otettu pilvisessä Suomessa melkein kaksi viikkoa sitten. Vain muutama päivä ennen kuin mun ja Imranin oli aika pakata laukut ja suunnata lentokentälle. Oon siis vihdoinkin taas Amsterdamissa vietettyäni lähes koko viime vuoden Suomessa.

Niinkuin mulla monesti pääsee käymään, tää asu ei ollut ihan alkuperäisen suunnitelman mukainen. Halusin pistää ylipolvensaappaat, mutta ulkona oli erittäin märkää, minkä takia jouduinkin turvautumaan kumppareihin. Onneksi ne sopivat kuitenkin asuun hyvin ja pitivät myös jalat kuivina, joten ei valittamista! 

Tää asu oli myös uusimmassa videossa ja pääsi mun mielestä myös enemmän oikeuksiinsa siinä, joten jos missasit sen niin pääset katsomaan sen tästä

Coat - Vero Moda
Cardigan - Ted Baker
Scarf - Arabian Import


No comments :

Post a Comment