Tuesday 23 January 2018

When in Morocco


I wore this outfit to our day trip to Tangier, Morocco. I had planned all my travel outfits ahead, but this one was the only one that I had an exact date as well. I can imagine this outfit with ballerinas or heels as well, but I think it goes pretty well with the sneakers too. I actually didn't pack any other shoes with me, since I knew that there was going to be lots of walking on our whole trip! This outfit was also one of the outfits on my vacation lookbook, which I hope you have already seen and if not, then it's time to watch it now!


//Tää asu oli päällä kun tehtiin päivämatka Tangeriin, Marokkoon. Olin suunnitellut kaikki matkan asut valmiiksi, mutta tää oli ainoa mille oli jo päiväkin tiedossa. Tää asu näyttäisi todella kivalta myös ballerinojen tai korkkareiden kanssa, mutta käy mun mielestä hyvin myös näiden lenkkareiden kanssa. En edes pakannut matkalle mukaan muita kenkiä kuin lenkkarit, sillä tiedossa oli paljon kävelyä. Tää asu oli myös yksi vacay lookbookin asuista, minkä ootkin toivottavasti jo katsonut ja jos et, niin nyt on korkea aika! 

Jacket & shoes - Lidl / Esmara by Heidi Klum
Dress - Zara
Scarf - Arabian Import
sunglasses - River Island
Bag - Guess


7 comments :

 1. Aivan ihana asukokonaisuus <3

  ReplyDelete
 2. Ihana asu! Musta ja tollainen haaleanvaalean punainen sopii älyttömän hyvin yhteen. Mulla oli pitkään joku kammo vaaleanpunaista kohtaan, mutta nyt on alkanut houkuttelemaan jonkin söpön vaaleanpunaisen paidan hakkiminen :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Vaaleanpunainen on mun lempiväri joten en voi samaistua tohon, mutta just mustan kanssa yhdistettynä varmasti menee hyvin jos väri muuten arveluttaa! :)

   Delete
 3. Oi miten upea asu <3 Tuo musta takki tuo kyllä tosi kivaa särmää!

  http://erelkee.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Tosi kaunis asu ja mielenkiintoinen blogi sulla! Löysin tänne sattumalta blogit.fi kautta! :)

  http://www.siirikiviharju.com

  ReplyDelete