Tuesday 2 January 2018

Birthday outfit


I turned 20 on Saturday! To be honest it feels kinda weird officially not to be a teenager anymore. I somehow feel a lot older and previous years when on my birthday when people have asked how I feel now, the answer has been nothing. I usually haven't felt any difference until this time. I'll probably laugh at these thoughts I'm having now when I reach 30, but at this very moment I do feel slightly old.


//Täälläpäin täytettiin lauantaina 20! Rehellisesti sanottuna tuntuu hieman oudolta kun teini vuodet on virallisesti takana. Tuntuu jotenkin paljon vanhemmalta. Aiempina vuosina siihen joka vuotiseen kysymykseen ''miltäs nyt tuntuu?'' on vastaus ollut ei miltään. En siis tuntenut mitään ihmeellistä vuosia täyttäessä, kunnes nyt. Tuun varmaan kolmekymppisenä nauramaan näille ajatuksille, mutta tällä hetkellä tunnen itseni jollain ihmeen tavalla vanhaksi. 

Coat - Primark
Dress - KappAhl
Scarf - Jennah Boutique
Bag - Ted Baker
Shoes - Aimy


2 comments :

 1. Ihana asu ja noi pallot! Mä oon aina myös haaveillu tommosist hopeapalloista ku on synttärit ku jollain kavereilla noita on ollu useamminkin :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Noi pallot on niin kivoja! Halusin itsekin tollaset jo kun täytin 18, nyt 2v myöhemmin tuli viimeinkin hommattua! :)

   Delete