Thursday, 25 January 2018

An Accessory that will complete your outfit

*In collaboration with Cluse Finland


I used to wear a watch in my wrist so much that when I had forgotten to put it on I felt naked. Even though that isn't the case anymore, a nice watch is one of my favourite accessories. It's funny how something small can change the whole look of your outfit, but then again it's the small things that matter the most.

I love how it's so easy to make these Cluse watches to match my outfits by just changing the strap! Even though it's not a new thing, what was new to me was how easy they have made it! By changing the strap you basically have a whole different watch and you can either wear your watch to totally match your outfit, to have some contrast in it or to be that one item that pops out!//Käytin ennen kelloa niin paljon, että välillä kun unohdin sujauttaa sellaisen ranteeseeni, olo oli alaston. Vaikkei tilanne ole ihan tälläinen enään, kiva kello on edelleen yksi mun lempi asusteistani. Hassua miten niin pieni juttu saa välillä aikaan niin ison muutoksen asussa, mutta niinhän se taitaa mennäkin, että pienillä jutuilla on se suurin vaikutus. 

Nämä Clusen kellot on niin helppo yhdistää asuun kuin asuun vain ranneketta vaihtamalla! Vaikkakaan se ei ole kelloissa uusi ominaisuus, olin yllättynyt miten helpoksi se oli tehty Clusen kelloissa! Ranneketta vaihtamalla koko kello on kuin eri ja näin ollen kellon voi helposti matchata koko asuun, se voi luoda kontrastia siihen tai toimia koko asun kiintopisteenä!


4 comments :

 1. Kellot on kyllä ihania asusteita! Supersimppeleitä ja tyylikkäitä. Ite aattelin hankkia mun ekan rannekellon about kymmeneen vuoteen, kunhan löydän jonkun itelleni ja omaan tyyliini sopivan :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on ja menee yleensä niin hyvin sekä arkeen, että juhlaan! Toivottavasti löytyy! :)

   Delete
 2. Aivan tajuttoman ihania kelloja! Iteltäkin löytyy Clusen kello, enkä ole katunut päivääkään sen ostamista. Harmittavan harvoin tulee kuitenkaan aktiivisuuskelloa hienompia pidettyä.

  http://erelkee.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekkin? Vielä toi miten helppo noita rannekkeitakin on vaihtaa ja sehän muuttaa kellon ilmeen jo kokonaan!

   Mä taas pidän aktiivisuus ranneketta toisessa ranteessa ja kelloa toisessa. XD Ei ehkä maailman fiksuin näky, mutta kun ei osaa päättää kumpaa haluaa käyttää. :D

   Delete