Tuesday, 5 December 2017

Pop of red


Even though I'm more of a pink kind of girl, a pop of red does something to an outfit. You can never go wrong with a black and white look but adding a bit of red to it doesn't change that fact. The little addition of red gives this kind of outfit it's final touch and brings in a bit of color. This classy outfit wouldn't be the same if it wasn't for the bag. I actually tried other bag as well, but that pop of red in the form of the bag was clearly the key piece of the outfit.


//Vaikka vaaleanpunainen onkin mun lempi väri, on se vaan myönnettävä että ripaus punaista tekee asulle jotakin. Musta-valkoisen asun kanssa ei voi ikinä mennä pieleen, mutta pieni määrä punaista siihen lisäksi ei myöskään tee pahaa. Ripaus punaista viimeistelee tämän kaltaisen asun ja antaa hieman väriä, ilman kyseistä laukkua asu ei vaan olisi ollut sama. Toista laukku vaihtoehtoa kokeillessa oli vaan todettava, että ripaus punaista laukun muodossa on vaan tän asun juju. 

Coat - Primark
Top & Trousers - Zara
Scarf - Hidden Pearls
Bag - Oriflame
Shoes - Aimy


4 comments :

 1. Oot kyllä oikeessa, toi punainen väriläiskä piristää hulluna koko asua. Onhan toi muutenkin kiva, mutta laukun kanssa vielä kivempi :) Mä ite käytän tosi paljon punaista pukeutumisessa, lähes aina on päällä joku punainen paita tai edes joku asuste.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista Linda! :) Itse en osaa niin paljon käyttää punaista vaikka se muilla näyttääkin niin kivalta. Mut sit just tälläsenä pikku väriläiskänä se menee itelläkin kivasti!

   Delete
 2. Munkin mielestä punainen piristää asua kuin asua kivasti, ja siksi päädyinkin tänä vuonna punaiseen talvitakkiin :) Tuo laukku on aivan ihana <3

  http://erelkee.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punanen talvitakki on varmasti ihana! Kiitos! <3

   Delete