Sunday 10 December 2017

10 Tips and tricks to beat procrastinationYou know how they say that everyone is good at something? Well I guess that my talent is that I'm a master at procrastinating. I've been trying to change that for so long and along this way I've figured out some tricks that have helped me. So now that I'm slowly getting rid of my bad habit of procrastination, I thought that why not share my tips for being more productive with you as well!


/ Tiedätte varmaan sen sanonnan, että jokainen on hyvä jossakin? Mun taito taitaa siinä tapauksessa olla asioiden lykkääminen. Oon yrittänyt päästä tästä tavasta eroon ties kuinka kauan ja oonkin nyt onnistunut löytämään joitain keinoja helpottamaan asiaa. Nyt kun oon hitaasti alkamassa pääsemään eroon mun pahasta tavasta, ajattelin jakaa teidänkin kanssa mun vinkit aikaansaavampiin päiviin! 


No comments :

Post a Comment