Thursday, 30 November 2017

Winter wonderlandI think winter wonderland would pretty much describe the weather a week ago. It was snowing like crazy, I had an evening shift on my internship so I took the chance and went out to capture the beautiful winter day.

Even though I'm more of a summer person and can't handle cold, I still think that it looks really pretty when there's lots of snow. Unfortunately this winter wonderland weather only lasted for that very same day and the next day it was all melting. What do you think about these pictures and what's your favourite season?


//Talven ihmemaa kuvaa hyvin viikon takaista säätä. Lunta tuli oikein kunnolla, joten päätin käyttää hyväksi iltavuoron tarjoaman tilaisuuden ja mennä ottamaan kuvia kauniista talvisäästä. 

Vaikka tykkäänkin enemmän kesästä, enkä kestä kylmää niin oon silti sitä mieltä, että luminen talvi on vaan niin kaunis. Tää luminen sää ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä lumet suli jo seuraavana päivänä. Mitäs pidät näistä kuvista ja mikä on sun lempi vuodenaika? 


2 comments :

 1. Ihanan talvista! Täälläkin on pari kertaa kyllä satanut lunta, mutta yleensä jo samana iltana ne on sulaneet pois. Talvi ei munkaan lempparivuodenaika oo, mutta lumiset pakkaspäivät on kyllä älyttömän kauniita ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tolloin oli kyllä ihanan talvinen päivä kun otin noi kuvat! Voi vitsi, sama juttu näytti kyllä olevan Jyväskylässä, lumet suli tosi nopeesti aina pois lopulta.

   Delete