Tuesday 21 November 2017

Sale findings


Couple of weeks ago I managed to find something really good from the sales. The dress I'm wearing in these pictures was originally 30€ but since it was on sale and I had a voucher for that store, I only paid 1,30€ for it!

I think that the dress is absolutely amazing! It's really versatile, for example it can be worn as a skirt by wearing a sweater on top of it as I'm doing in these pictures. I have so many different ways to style it on my mind that I probably need to write them down before I forget everything! What do you think about this outfit and about my little purchase?//Kuvissa näkyvä mekko on mun muutama viikko sitten tekemä alelöytö! Alkuperäinen hinta oli 30€, mutta mulla oli kyseiseen kauppaan arvoseteli ja mekko oli sen verran hyvässä alennuksessa, että hintaa jäi vain 1,30€!

Tykkään tästä mekosta todella paljon! Sen pystyy yhdistämään niin monenlaisiin asuihin, esimerkiksi se menee hameesta pukiessa neuleen sen päälle niinkuin tein näissä kuvissa. Mulla on niin monta asu ideaa mun uuden mekon varalle, että pitää varmaan alkaa kirjata niitä ylös, ennen kuin unohdan ne kaikki! Mitäs pidät asusta ja mun pienestä ostoksesta? 

Jacket - Primark
Sweater - Zara
Dress - KappAhl
Scarf - Veiledbeauty
Shoes - Lidl / Esmara by Heidi Klum


6 comments :

 1. That's a steal! Lovely dress and I am totally in love with your necklace and watch!

  ReplyDelete
 2. No ei oo kyllä paha hinta mekolle! Ja näyttää superihanalta tohon pörrötakkiin yhdistettynä <3

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei todellakaan! Varmaan yks parhaimmista löydöistä tähän mennessä! :D Kiitos! :)

   Delete
 3. Uuu toi takki on tosi kiva!

  ReplyDelete