Thursday, 9 November 2017

Pretty in pink


Another weekend spent in Helsinki. This time I wore bunch of light pink paired with boyfriend jeans, black bag and boots. I love how the tunic and the hijab matches with the coat, since the tunic is same color with the jacket's outer material and the hijab with the lining.

I'm one who usually goes for black clothes, but I've been trying to change that recently. Outfits built on lighter colors always look so fresh and this one with so much pink is also so girly!//Taas tuli vietettyä viikonloppu Helsingissä. Tällä kertaa päälle päätyi isommalla otteella vaaleanpunaista yhdistettynä boyfriend farkkuihin sekä mustaan laukkuun ja saappaisiin. Takki käy niin hyvin yhteen tunikan ja huivin kanssa. Tunika on samaa väriä itse takin kanssa kun taas huivi on sävysävyyn karvavuoren kanssa.  

Kallistun yleensä pukeutumisessa mustaan, mutta olen pyrkinyt viimeaikoina tekemään muutosta tähän. Vaaleampi voittoiset asut on yleensä vaan niin freesin näköisiä ja tämä kyseinen asu on myös kivan tyttömäinen väriensä puolesta.

Jacket - Zara
Tunic - Mohito
Jeans - JC
Scarf - Hidden Pearls
Bag - Michael Kors
Shoes - Rieker


No comments :

Post a Comment