Tuesday 19 September 2017

Sudio Sweden Earphones

*In collaboration with Sudio Sweden


I received new earphones from Sudio Sweden last week, and I've been loving them ever since! The light pink color with rose gold details are so me and the quality is just great. If you don't already know, Sudio Sweden is a Swedish brand that offers stylish studio quality earphones. 

I had really high expectations for the earphones and I can say that they didn't let me down. The quality is really good and other than that, I really love that these ones are wireless and connect with bluetooth! I hate when the wires of my earphones hit my body and because of that I haven't listened to music with earphones for a long time. Because these are wireless, I can enjoy listening to some music for example when I'm running, without the wires being on the way. 

If you are looking for new good quality earphones, check them out! With the code INAR15 you will get 15% discount for your purchase with Sudio Sweden//Sain viime viikolla uudet kuulokkeet Sudio Swedeniltä ja oon tykännyt niistä todella paljon! Vaaleanpunainen väri yhdistettynä ruusukultaan on niin mua ja äänenlaatu on tosi hyvä! Jos et jo ennestään tiedä, niin Sudio Sweden tekee siis tyylikkäitä studio laatuisia kuulokkeita.

Mulla oli kovat odotukset näiden kuulokkeiden suhteen ja voin sanoa, että ne täyttyi täysin! Äänen laatu on todella hyvä ja sen lisäksi mun kohdalla on hyvä, että nää on langattomat ja toimii bluetoothilla. Inhoan kun kuulokkeiden johto osuu mun vartaloon tai on muuten edessä ja siitä syystä en ookkaan kuunnellut musiikkia kuulokkeilla pitkään aikaan. Näiden kuulokkeiden ansiosta tähänkin tuli kuitenkin muutos ja nyt voin kuunnella musiikkia esimerkiksi lenkillä. 

Jos sulla on siis hyvät kuulokkeet etsinnässä, niin kannattaa harkita Sudio Swedenin kuulokkeita! Koodilla INAR15 saat 15% alennusta ostoksestasi, sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen


No comments :

Post a Comment