Friday, 18 August 2017

Interview / Work outfit


Imran and I are now in Jyväskylä, trying to get used to the new city and our new home before the actual move. These few days here have been crazy busy since we have been trying to get everything settled, buy all the things we need etc.

These pics are from Wednesday, I wore a light blue shirt with navy trousers, combined them with some ballerinas and one of my favourite bags. I think this look would be perfect for an interview and depending of your style for school and work.


//Ollaan parhaillaan Imranin kanssa Jyväskylässä totuttautumassa uuteen kotiin ja kaupunkiin ennen varsinaista muuttoa. Nää pari viime päivää on ollut tosi kiireisiä, sillä ollaan yritetty saada kaikki valmiiksi, ostettua kaikki tarvittavat jutut jne. 

Nää kuvat on keskiviikolta. Päälle päätyi vaaleansininen kauluspaita ja laivastonsiniset housut yhdistettynä ballerinoihin ja yhteen mun lemppari laukuista. Mun mielestä tää asu sopisi erittäin hyvin esimerkiksi haastatteluun, tai tyylistä riippuen kouluun tai töihin. 

Top & Trousers - Zara
Scarf - Veiled Beauty
Bag - Guess
Shoes - Ted Baker


2 comments :

 1. Toi guessin laukku on niin ihana! Mut tykkään kaikista Guessin laukuista, jotenkin nykyään niidenkin tyyli on niin ajatonta, jos menee tori.fi ja googlaa guess niin ihmiset myy niiden laukkuja nyt 80 ja 90-luvuilta aika naurettaviin hintoihin.. :) Haluaisin myös yhden ison laukun, kun mulla on vaan pieniä crossbody-laukkuja. Onko tuntunut, että laukku säilyttäisi hyvin muodon eikä löysty niinkuin MK:n shopperit näyttäisi tekevän?

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on kyllä erittäin ihana vaikka itse sanonkin! :D En oo ehtinyt vielä niin kauaa käyttää laukkua, että voisin sanoa varmasti, mutta vähän vaikuttaa siltä ettei muoto tuu pysymään ajan kanssa, mutta ainakin tähän asti kuitenkin pysynyt hyvänä.

   Delete