Thursday, 13 July 2017

Summer Day Outfit


Imran and I went to test this burger place called Friends & Brgrs on Monday. We've been wanting to go there for sooo long, ever since it opened, but at that time it was always so full that there were no way we would have eaten there. After that we just never went there until now.

This outfit has been on my mind for so long and this Monday was just the perfect day to wear it, since the sun was shining and it was actually warm! I had really been waiting to have the chance to wear it and I think that it makes such a nice summer outfit!//Käytiin maanantaina Imranin kanssa testaamassa Friends & Brgrs. Ollaan haluttu käydä syömässä siellä jo siitä lähtien kun se ensimmäisen kerran avattiin, mutta siihen aikaan se oli aina niin täynnä, ettei se tullut kuuloonkaan. Sittemmin ei vaan jostain syystä tullut mentyä kyseiseen paikkaan, ennen kuin nyt.

Tää asu oli pyörinyt päässä jo pidemmän aikaa ja maanantai oli täydellinen päivä pistää se ylle, kun kerrankin oli aurinkoista ja oikeasti lämmintä! Olinkin jo odottanut, että pääsen käyttämään kyseistä asukokonaisuutta, sillä mun mielestä se sopii niin hyvin kesään! 

Dress - Zara
Scarf - Jennah Boutique
Sunglasses - Ur & Penn
Shoes - River Island


No comments :

Post a Comment