Friday 7 July 2017

Relaxed Outfit


This relaxed look is from Wednesday. I got this grey comfy dress recently, and if you ask me, it looks really nice. But even though I like the dress, I actually felt like dressing up in a bit more fancy outfit, but Sara and I went to play football on Tuesday and I ended up hurting my toe so I've been living in sneakers and espadrilles these past two days.

On another note, I do not get this weather going on right now. I honestly can't remember when was the last time that I had to wear a jacket in July and to be honest it is really annoying since I got some really nice summer outfit ideas and now I'm not able to wear those outfits. Let's just hope that we'll get those summer weathers soon and if I need to find something positive from this - at least we don't need to wear winter coats in here.//Tää rento look on keskiviikolta. Toi harmaa, mun mielestä super kiva mekko on uusi ja se on todella mukava päällä! Siitä huolimatta, että tykkään kyseisestä mekosta, tekin mun oikeasti enemmän mieli pukeutua jotenkin hienommin, mutta onnistuin loukkaamaan mun varpaan tiistaina, kun käytiin Saran kanssa pelaamassa futista. Nää pari viime päivää oonkin sitten kulkenut vaan lenkkareissa ja espadrilloissa. 

Pakko myös mainita, etten todellakaan ymmärrä näitä viime aikojen säitä. En muista milloin viimeksi olisin tarvinnut takkia heinäkuussa ja rehellisesti sanottuna se ärsyttää hieman. Mulla on muutamia kivoja kesäisiä asu ideoita, mutta sään takia en voi käyttää kyseisiä asuja. Nyt vaan sitten toivotaan, että saatais kesäiset säät tännekin ja jos täytyy löytää jotain positiivista näistä säistä, niin eipähän tarvitse sentään talvitakissa kulkea ulkona. 

Jacket & Jeans - Zara
Dress - Modtex
Scarf - Veiled Beauty
Bag - Michael Kors
Shoes - Reebok


No comments :

Post a Comment