Wednesday, 19 July 2017

My Most Worn Piece


I think this shirt dress is one of my most worn tops, even though you don't see it that much on my blog. It's really easy to dress it up or down, since it goes with almost everything! This time I combined it with my new Guess bag, some basic sneakers and light blue jeans. What do you think about this outfit?


//Kyseinen paitamekko taitaa olla yksi mun käytetyimmistä vaatteista, vaikkei sitä välttämättä blogista huomaakaan. Se on niin helppo yhdistää niin rennompaan kuin vähän hienompaankin kokonaisuuteen, sillä se sopii lähestulkoon kaiken kanssa. Tällä kertaa yhdistin paitamekon uuteen Guessin laukkuun, lenkkareihin ja vaaleisiin farkkuihin. Mitäs pidät asusta? 

Top - Primark
Scarf - Arabian Import
Sunglasses - River Island
Bag - Guess
Shoes - Reebok


6 comments :

 1. Vau todella upea tuo paitamekko! ♥ Ja voi kuinka ihastuttava Guessin laukkukin:) Itsellä on myös Guessiltä useita veskoja, mutta jotenkin nuo Michael Korsit ovat teilanneet ne korin pohjalle. Pitäisi tosian useammin muistaa vaihdella laukkuja kuten aikoinaan tein. Jotkut guessit ovat niin ihana erikoisia ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kata! <3 En oo itsekään viimeaikoina kauheasti ollut Guessien perään, tonkin sain ylläriksi äidiltä, mutta se on kyllä kieltämättä tosi ihana!

   Delete
 2. Ihania asukuvia! :) Toi paitamekko on kyllä tosi kiva, niin ymmärrän että tulee käytettyä!

  ❀ Cinderella Days ❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se on kyllä niin helppo yhdistää asuun kuin asuun!

   Delete
 3. Ihana paitamekko ja niin nätti kuvauspaikka!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  ReplyDelete