Wednesday, 17 May 2017

Velvet for Spring


Here's my outfit from last weekend. I wore a velvet skirt with leather jacket and sneakers. Sara and I faced some difficulties with finding a nice place to take pictures in, until we found this place all of a sudden. What do you think? I'm definitely going to take outfit pictures in this same location in the future as well!


//Tässä olisi asukuvia viime viikonlopulta. Päältä löytyi samettihame yhdistettynä nahkatakkiin ja lenkkareihin. Meillä oli Saran kanssa aluksi vaikeuksia löytää kiva paikka asukuvien ottoon, kunnes sattumalta löydettiin tämä paikka. Mitäs mieltä olette? Tulen varmasti ottamaan tulevaisuudessakin kuvia samassa lokaatiossa!

Jacket - Zara
Top - New Yorker
Skirt - H&M
Scarf - Veiled Beauty
Sunglasses - Ur & Penn
Bag - Ted Baker
Shoes - Bershka


2 comments :

 1. Nykyisessä muodissa on hassua, ettei kai ole väliä mitä yhdistää minkäkin kanssa! Sulla toi näyttää hyvältä, mutta en itse kyllä pystyisi mekon tai hameen kanssa vaan pukemaan ehkä nahkatakkia tai lenkkareita, jotenkin se vaan tuntuu niin ristiriitaiselta :D

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo itsekään en aluksi ollut ihan mukana tässä lenkkari trendissä ja siinä, että niitä voi yhdistää lähestulkoon kaikkeen, mutta mun mielestä kyseisen hameen kanssa ne toimii. Nahkatakki taas mun mielestä sopii tosi monien mekkojen ja hameiden kanssa, mutta makunsa kullakin :)

   Delete