Saturday, 15 April 2017

Troublesome Pics


Here's my outfit from last Saturday. The light pink trench coat is new and I love how well it matches with the light pink hijab and the floral bag! I really like the outfit, but I can't honestly say that I enjoyed the photoshoot. There were some guys on their balcony, who either started taking pics of me or filming me and when I noticed, they just started laughing and continued. We had to change the place where we were taking pictures so that they couldn't see us. I seriously don't get what's wrong with some people?


//Tässä olis asua viime lauantailta. Päällä oli uusi trenssi, mikä sopikin täydellisesti saman värisen huivin ja kukkakuosisen laukun kanssa! Tykkään tästä asusta todella paljon, mutta en voi sanoa tykänneeni itse kuvaustilanteesta. Jotkut miehet päättivät alkaa kuvata mua parvekkeeltaan ja kun huomasin, niin he vaan jatkoivat ja nauroivat päin naamaa. Jouduttiin sitten vaihtamaan kuvauspaikkaa, jottei nää kyseiset henkilöt voineet enää nähdä meitä eikä myöskään jatkaa häiriköintiä. Välillä on kyllä niin vaikeaa tajuta, mikä joitain ihmisiä vaivaa.

Coat - Noom
Jeans - JC
Scarf - Arabian Import
Sunglasses - River Island
Bag - Mohito
Shoes - Rieker


2 comments :

 1. Ihanan näköinen tämä takki tuon Ted Bakerin laukun kanssa! Ostin itse saman takin Stokkalta hulluilta ja väri on kyllä aivan täydellinen!

  Ja tästä kuvaustilanteesta: Itse alan harrastajana en voi ymmärtää, miksi ihmiset luulevat kuvaustilanteen olevan joku julkinen show ja sirkus. Tilanne on usein kuvattavalle/mallille muutenkin hieman ujostuttava, joten miksi jäädä katsomaan kuin ei olisi koskaan kameraa nähnytkään? Oma lukunsa on nämä autosta huutelijat ja kuvassa hengailijat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kyseessä tosin Mohiton laukku tälläkertaa, mutta mullakin kyllä tulee tosta Ted Baker mieleen! :D Oon kyllä samaa mieltä tosta takista, väri on vaan niin ihana!

   Siis toi on niin ärsyttävää! Itse oon pikkuhiljaa alkanut tottua siihen, että ihmiset tuijottaa kun ottaa asukuvia yms, mutta toi, että aletaan kuvata ''salaa'' ja kun huomataan etten yhtään tykkää niin vielä nauretaan lisäks päin naamaa ja jatketaan uhalla? Ja just tollaset kaiken maailman huutelijatkin ärsyttää niin paljon, onneks sellaset on nyt itellä vähentynyt huivin käytön myötä.

   Delete