Friday, 31 March 2017

March's Outfits

1. More pics here!        /        2. More pics here!

3. More pics here!        /        4. More pics here!

5. More pics here!        /        6. More pics here!

7. More pics here!        /        8. More pics here!

9. More pics here!        /        10. More pics here!

11. More pics here!        /        12. More pics here!Before we move to next month and everything that comes with it, lets take a quick look to all of this month's outfits! What's your favourite? Mine are probably outfits number 1, 7, 8 and 9.

I still have few Dubai related posts left, so those are coming up on April. I'm really excited about these posts and I hope that you are too!


//Ennen kuin siirrytään seuraavaan kuukauteen, katsastetaan nopeasti läpi tän kuun asut! Löytyykö lempparia? Omat suosikit on tällä kertaa asut numero 1, 7, 8 ja 9.

Mulla on vielä muutama Dubaihin liittyvä postaus julkaisematta, joten ne on ainakin tulossa Huhtikuun aikana. Oon itse ainakin innoissani näistä postauksista, toivottavasti säkin oot!


5 comments :

 1. Äää ihania asuja! Mun lempparit on 6 ja 9! :)

  lottamilja.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Sulla on tosi hieno tyyli! �� oon jo jonkin aikaa satunnaisesti käynyt kattomassa sun blogiasi. Anteeksi jos kysymys on henkilökohtainen mutta oletko käyttänyt huivia ja peittäviä vaatteita aina vai milloin olet alkanut käyttämään? Käytkö rannalla ja uimassa? Täytyykö silloin käyttää burkinia? Onko mielestäsi ärsyttävää jos et enää voi käydä rannalla kuten ennen? En tarkoita pahaa kysymyksillä, olen vain utelias :) Hyvää kevättä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Käännyin muslimiksi noin 2 vuotta sitten ja siirryin sen jälkeen pikkuhiljaa peittävämpään vaatetukseen. Huivia aloin käyttää hieman alle vuosi sitten. :)

   Rannalla en oo nyt Suomessa käynyt sen jälkeen kun käännyin, mutta olin viime kuussa Dubaissa, jolloin ostin itselleni burkinin ja uin se päällä hotellin uima-altaalla. Sen lisäksi sitten kävin yhtenä päivänä rannalla, kun se oli varattu vain naisille, milloin en käyttänyt burkinia. Voin ihan rehellisesti sanoa, että yleisesti ottaen se ei häiritse, ettenkö voi käydä rannalla niinkuin ennen, mutta silloin tällöin kyllä. Silloinkin tosin harvemmin haittaa se, ettenkö voi siellä uida bikineissä vaan ennemminkin se, etten uskalla mennä Suomessa uimaan burkini päällä koska osaan jo kuvitella kaikki ne tuomitsevat katseet.

   Delete
  2. Ja hyvää kevättä sulle myös! :)

   Delete