Friday, 10 February 2017

London

*Trip sponsored by Aidijuma

Time to share LOTS of pictures from London! I was invited there by Aidijuma and they sponsored my flights and accommodation. My friend Robin was invited too, and we arrived there already on Friday so we had some time to do a little sightseeing before the pre love bloggers event on Sunday that was the main reason for our trip.

It was my first time in London but definitely not the last if it's up to me! We had a bit limited time, since we were also doing some photoshoot for our sponsor, but I got to see Big Ben, Tower Bridge and London Eye, saw different parts of London, travelled with double-decker bus and London Underground, and I took some really nice pictures! The trip was nice, even though it was a bit tiring, since we were on the go almost all the time. The whole opportunity that I got was so big and meant a lot for me and I really want to go to London again some day!//Aika jakaa paaljon kuvia Lontoosta! Mut kutsuttiin siis Lontooseen Aidijuman toimesta ja he siis sponssasi mun lennot ja yöpymiset. Mun kaveri Robin kutsuttiin myös Lontooseen, johon saavuttiin molemmat perjantaina. Meillä jäi siis vähän aikaa myös paikkojen näkemiseen ennen sunnuntain world hijab day:ta juhlistavaa bloggaaja kirppistä, mikä oli siis meidän matkan päätarkoitus. 

Mä olin Lontoossa ensimmäistä kertaa, mutta jos se on musta kiinni, niin ei ainakaan tule jäämään viimeiseksi! Meillä oli hieman kiiresitä, meinaan kuvattiin myös juttuja meidän sponsorille, mutta pääsin näkemään Big Benin, Tower Bridgen ja London Eyen sekä eri puolia Lontoosta, matkustin kaksikerroksisella bussilla ja Lontoon metrolla ja sain tietysti myös paljon kivoja kuvia! Matka oli todella kiva, vaikka kiirettä pitikin ja todella. Tää tilaisuus mikä mulle tarjottiin oli kerrassaan upea ja se merkitsi mulle paljon! 


4 comments :

 1. Mä olin viime toukokuussa Lontoossa, myöskin itse ensimmäistä kertaa ja ne viisi päivää siellä oli mun elämän parhaimmat. Rakastuin Lontooseen täydellisesti ja kaipaan sinne koko aika takaisin.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toukokuussa myös ollut varmaan jo vähän lämpimämpää kun nyt helmikuussa. :D Itsekin tosiaan haluan käydä uudestaan joskus kevät-kesällä niin, että on oikeesti aikaa vaan nähdä paikkoja yms :)

   Delete
 2. Lontoo on kyllä ehkä mun lempparipaikka maailmassa, ihana olisi päästä takaisin taas ❤ oot saanu kyllä upeita kuvia! ❤😍

  http://pannariblogi.blogspot.fi

  ReplyDelete