Friday 21 October 2016

Germany Photo Diary - Frankfurt

Frankfurt
muslim couple
Frankfurt
Germany
Frankfurt, Germany
Frankfurt
Main Tower
Frankfurt
Germany
Frankfurt
Frankfurt
Frankfurt
Frankfurt
Frankfurt

Time for a photo diary from Imran's and my trip to Germany! Or actually first one of the photo diaries, since I have so much pictures that I thought it's best to divide them in to three different posts. All the pictures in this photo diary is from Frankfurt. We arrived there late in the evening, dropped our stuff to our hotel room and went to see the Main Tower. The view from the Main Tower was absolutely amazing! After that we went to eat something and then back to the hotel to catch some sleep. Next day we woke up early and continued our trip to another city.


//Tässä olis kuva päiväkirjaa Saksan matkalta. Tai no ensimmäinen sellainen, meinaan kuvia tuli sen verran, että päätin jakaa nää kolmeen osaan. Kaikki tässä postauksessa olevat kuvat on Frankfurtista. Saavuttiin Frankfurttiin vasta illalla ja heti saavuttua vietiin tavarat hotelliin ja mentiin katsomaan Main Tower. Näkymät Main Towerista oli todella upeat! Jonkun aikaa siellä vietettyä käytiin vielä syömässä, minkä jälkeen mentiin hotelliin nukkumaan. Seuraavana aamuna oli aikainen herätys ja matka jatkui toiseen kaupunkiin. 2 comments :

  1. Ei vitsit miten ihanan näköstä! :o Btw, löysin sun blogin vähän aikaa sitten ja musta oot tosi rohkee, että uskalsit alkaa käyttää hijabia! Oon itekin muslimi ja oon pitkään miettiny hijabin käyttämistä, mutta pelkään kamalasti muiden ihmisten reaktioita. Huomasitko ite mitään eroa siinä, kohteleeko ihmiset sua jotenkin eri tavalla nyt kun käytät hijabia? Entä miten sun kaverit reagoi? Kiitos tosi paljon jo etukäteen ja Allah helpottakoon sun polkua! :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :) Muakin pelotti tosi paljon muiden reaktiot ja sen takia viivyttelinkin aika kauan hijabin käytön alottamista. Suosittelenkin aluksi kokeilemaan huivia aina välillä ulkona, vaikka kun meet jonnekkin vähän kauemmas kotoa, missä ei luulisi tulevan tuttuja vastaan. Itse en huomannut, että tutut olis kohdellut eri tavalla, mutta tuntemattomat saattaa välillä tuijottaa. Kaveritkin kohteli ihan samalla tavalla kuin ennenkin, sillä oonhan mä kuitenkin sama henkilö huivilla tai ilman :) Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä ja insha Allah säkin rohkaistut vielä käyttämään hijabia! :)

      Delete