Wednesday 14 September 2016

IZZA Fashion

 *In collaboration with IZZA Fashion

I got this beautiful purple Abaya from IZZA Fashion, and the first thing that I noticed was that the material is just super comfortable! With the material of this purple abaya being quite thick it is a perfect piece for autumn! This one would also work great with a leather jacket. The abaya has hidden pockets in both sides, and I think it is great for those days when all you need to carry with you is just keys and your phone. In total the abaya is really great, it's comfortable, practical and it looks good, only con is that it's quite long, but according to IZZA Fashion, that's only because it's easier to make it shorter yourself than longer.

I also got a discount code for you, so if you are buying something from IZZA Fashion, use the code INA10 to get 10% off on all abayas!


// Sain tän ihanan lilan abayan IZZA Fashionilta ja ensimmäinen juttu minkä huomasin oli miten mukavalta tää tuntui päällä! Värin ja mukavan, mutta paksun materiaalin ansiosta tää onkin täydellinen vaatekappale syksyyn ja sopii hyvin myös nahkatakin kanssa! Abayan molemmilta sivuilta löytyy piilotaskut, mitkä onkin täydellinen lisä niille päiville, kun mukana täytyy kuljettaa vain avaimet ja puhelin. Yhteenvetona siis tää abaya on kaikinpuolin hyvä, se on mukava päällä, käytännöllinen ja näyttää hyvältä! Ainoa miinus puoli on tän pituus, mutta IZZA Fashionilta vastattiinkin sen johtuvan siitä, että abayan ollessa liian pitkä, sitä on helpompi lyhentää itse, kuin pidentää sitä sen ollessa liian lyhyt.

Sain myös IZZA Fashionilta teille alennuskoodin, eli koodilla INA10 saat 10% alennuksen kaikista abayoista! 

Abaya - IZZA Fashion
Scarf - Jennah Boutique
Sunglasses & Bag - Forever 21No comments :

Post a Comment