Thursday 15 September 2016

Eid Al Adha

Eid al Adha
Eid
white chocolate covered muesli
tuna pastries
Nutella muffins
Zaandam
Eazie

It was Eid al Adha on Monday and this is how we celebrated it. I made nutella muffins as I did on last Eid, tuna pastries and some white chocolate muesli things. I had my friends come over quickly to celebrate Eid and later Imran and I went to eat to one wok place in Zaandam. All in all it was a great day and I had so much fun!

Btw, what do you think about the new banner?//Maanantaina vietettiin Eid al Adha -juhlaa ja tässä vähän kuvia siitä. Leivoin eidiksi nutella muffinseja niinkuin viime kerrallakin ja lisäksi sitten tein valkosuklaa-mysli konvehteja ja tonnikala pasteijoita. Mun kaverit tuli kylään päivällä ja illalla mentiin sitten Imranin kanssa syömään yhteen Zaandamissa olevaan wokkipaikkaan. Kaikenkaikkiaan päivä oli erittäin mukava ja hauska.

Mitäs muuten tykkäätte uudesta bannerista?2 comments :

 1. En tiedä millainen banneri sulla on ollut ennen, mutta nykyinen on kiva! Selkeä ja siisti. Tonnikalapasteijat näyttää hyvältä, olisiko sulla antaa jonkinlaista ohjetta niihin? :)
  http://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Käytin tonnikalapasteijoihin kaupan valmiita taikinalevyjä, ja täytteen tein purkillisesta tonnikalaa, 100 grammasta tuorejuustoa ja pienestä sipulista! Noi on siis tosi helppoja ja nopeita tehdä ja ohjetta pystyy soveltamaan helposti!

   Delete