Monday, 1 August 2016

The Incredible Face Mask


Sain mahdollisuuden päästä testaamaan MayBeautyn The Incredible Face Mask:ia, mikä on saanut suuren suosion ympäri maailmaa. The Incredible Face Mask imee kasvoista talia ja sen luvataankin poistavan mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa ja rasvaa iholta, sekä ehkäisevän aknea. Olen kamppaillut jo pitkään ihon epäpuhtauksien kanssa ja halusinkin päästä testaamaan tätä naamiota sen syväpuhdistavan vaikutuksen takia.


Kasvonaamio on mustaa ja paksua, mutta levitys sujuu helposti mukana tulevalla siveltimellä. Kasvonaamio tuleekin levittää puhtaille kasvoille 1-2 kertaa viikossa, välttäen silmänympärysaluetta, hiusrajaa ja kulmakarvoja (naamio saattaa irrottaa karvat) ja antaa vaikuttaa 30-45 minuuttia. Kun naamio on kuivunut, se revitään pois iholta, mikä sattuu hieman, sillä naamio tarttuu sen verran hyvin ihoon kiinni.


Tykkäsin kasvonaamion tuoksusta, mistä tuleekin iso plussa ja sen käytön jälkeen iho tuntui ihanan pehmeältä, eikä se rasvoittunut niin nopeasti kuin yleensä. Niinkuin allaolevasta kuvasta näkyy, niin multa ei irronnut kuollutta ihosolukkoa lähes ollenkaan, mikä tosin johtuu siitä, että olen tarkka ihonhoidon kanssa ja kuorin ihoani säännöllisesti. Laiskemmalle ihonhoitajalle tää kyseinen naamio oliskin enemmän kuin täydellinen!


Jos innostuit kokeilemaan kyseistä kasvonaamiota, niin saat 30% alennuksen tilauksestasi käyttämällä koodia finamask menemällä tästä linkistä. Huom! Linkin klikkaaminen aktivoi koodin automaattisesti!
*Yhteistyössä MayBeauty / In collaboration with MayBeautyNo comments :

Post a Comment