Monday, 11 July 2016

New Styles

Hijab outfit

Oon nähnyt Instagramissa sekä muslimien vlogeissa/blogeissa kun jotkut ovat käyttäneet hijabin lisäksi vielä kaulahuivia. Mun mielestä se yhdistelmä näytti sen verran kivalta, että oli pakko kokeilla itsekin! Lopputuloksesta tuli mun mielestä todella kiva ja aion varmasti myös tulevaisuudessakin käyttää kaulahuivia hijabin kanssa.

Täällä on hieman kiireistä, tällä viikolla olis lähtö Suomeen ja vielä on ihan liikaa tekemistä ennen lähtöä. Suomessa on sitten taas pari asiaa hoidettavana, joten kiireet ei myöskään lopu heti sinne päästyä. Onneksi kuitenkin tän viikon jälkeen ei pitäisi olla enää mitään isompaa luvassa./// I have seen some muslim girls on Instagram/vlogs/blogs wearing a scarf over a hijab and I liked it so much that I had to try it myself. I like this look so much, and I'm definitely going to wear scarves over hijab in the future as well! 

I've been a bit busy lately, since I'm soon coming to Finland with Imran and we have so much to do before our trip. I have also lot of stuff to do in Finland right when we come there, but luckily after all that stuff is taken care of, there's nothing big coming. 

Hijab outfit
Hijab outfit
Hijab outfit
Hijab outfit
Hijab outfit
Hijab outfit
Top & Bag - Primark
Jeans - JC
Hijab - Veiledbeauty
Scarf - Louis Vuitton
Sunglasses - Ur & Penn
Shoes - Zara4 comments :