Friday, 1 July 2016

First of July

Hijab fashion

Heinäkuun ensimmäisessä päivässä mennään, vaikka se ainakin itsestäni erittäin oudolta tuntuukin. Nää kuvat Eid Lookbook - videossakin näkyneestä asusta jäi julkaisematta viime kuulta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Päätin yhdistää tummansinistä, mustaa ja vaaleanpunaista, mikä osoittautui mun mielestä erittäin onnistuneeksi yhdistelmäksi! Mitäs te tykkäätte?


///It's the first day of July even though it feels so weird if you ask me. I didn't have time to post these pictures of the outfit you already saw on my Eid Lookbook video last month, but it's better late than never. I decided to combine black, dark blue and light pink and in my opinion the outfit looks really nice! What do you guys think?

Hijab fashion
Hijab fashion
Hijab fashion
Hijab fashion
Hijab fashion
Hijab fashion
Jacket & Bag - Primark
Top - Mohito
Trousers & Shoes - Zara
Scarf - Inayah
Sunglasses - Forever 216 comments :

 1. Sulla on kyllä tosi makee tyyli, ja huivi näyttää sulla aina törkeen hyvältä ja sopii asuun täydellisesti!


  http://2avlt5.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Olisiko sulla jotain vinkkejä ensimmäistä huiviaan hankkivalle? Tilasin ninja-huivin, mutta en ole vielä saanut sitä, ja tilaamani mustan huivin sijasta Ellos lähettikin minulle punaisen mekon. :D Mietin lähinnä käytännön vinkkejä - esimerkiksi nettikauppasuosituksia tai materiaali-inhokkeja.

  On kyllä upean näköinen asu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon itsekin aika uusi näitten kanssa ja kokeillut vasta kolmea eri materiaalia, mutta voisin suositella viskoosia ja jersey materiaalia. Noi ei kuitenkaan oo ehkä parhaita juhliin, mutta esim näissäkin kuvissa näkyvä chiffon huivi sopii hyvin sitten juhlavampiin tilaisuuksiin, niiden ainoa huono puoli on vaan se, että ne on ihan sika liukkaita, joten ne saa kyllä pistää hyvin kiinni hijab pinneillä/neuloilla.

   Kato ainakin nää:
   http://www.hijabfashionshop.com -> tästä ei oo itsellä kokemuksia, mutta kolmesta jälkimmäisestä oon tilannut.
   http://www.veiledbeauty.nl
   http://voilechic.ca
   https://www.inayah.co


   Kiitos!

   Delete