Wednesday, 13 July 2016

Blue and Black


Tässä olis viimeisiä Hollannissa otettuja asukuvia nyt vähään aikaan. Saavuin viime yönä Suomeen ja täällä tulee oltua nyt melkein kaksi kuukautta. Asusta sen verran, että tää oli pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa ja mun oli ihan pakko toteuttaa tää ennen kuin tulin Suomeen. Mitä mieltä te olette tästä asusta? mä tykkään tästä väriyhdistelmästä todella paljon!


///Here is the last outfit pictures taken in the Netherlands for a while. I arrived to Finland last night and I'm going to stay here almost 2 months. This outfit had been in my mind for quite a long so I had to test it before I came to Finland. What do you think about this outfit? I like the color combination so much! 

Blouse & Cardigan - Zara
Trousers - H&M
Scarf - Voile Chic
Bag - Oriflame
Shoes - Tory Burch8 comments :

 1. Vaikka otatkin asukuvia, voisi hymyillä ja katsoa myös kameraan. Luulen myös että viimeisin kuva heilahtanut. Mutta muuten yleisesti vaikuttaa hyvin potentiaaliselta bloggaukselta :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hymyilen monestikin kuvissa, mutta aina ei ne hymykuvatkaan onnistu ja silloin ei voi muuta kuin jättää ne pois postauksesta. Kiitos :)

   Delete
 2. Tosi rennon oloinen yhdistelmä joka välittää myös sellasta asiallisuutta :)

  http://janitaqq.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Vau miten kiva asukokonaisuus! :)

  ReplyDelete
 4. I am so glad to read your wonderful article. Im looking forward to read more of your works and posts. You did a good job! Try to visit my site too and enjoy.

  triciajoy.com

  www.triciajoy.com

  ReplyDelete