Wednesday 18 May 2016

Random pics from Holland #8


Kuukausi on taas siinä vaiheessa menossa, että on aika julkaista tän kuun Random pics from Holland postaus. Täällä ollaan menty tässä kuussa lämpimissä ja erittäin keväisissä / kesäisissä tunnelmissa. On ollut ihana nähdä, miten kaikki kasvit on lähtenyt kasvamaan, ja miten ne synkän näköiset lehdettömät puut ja pensaat kasvattivat ihan huomaamatta lehdet. Yksi hassu juttu, mikä on tullut huomattua näinä päivinä, on se miten vaihtelevasti ihmiset pukeutuu 18-20°C ilmoissa. Yksi menee t-paidalla, toinen toppatakilla ja loput sitten jollain siltä väliltä, Suomessa tälläisissä säissä tuskin kovin monella näkyisi takkia.


/// The month has gone this far that it's time for the Random pics from Holland post. The month has been mostly warm and summer-ish. It's been nice to see everything growing around us, how the naked trees and bushes has got some leaves and everything has become so green. One funny thing that I have noticed this month is how differently people dress when it is about 18-20°C outside. Some are wearing t-shirts, some winter jackets and others everything in between, when in Finland if the weather was like this, hardly anyone would be wearing a jacket. 


5 comments :

 1. Itseasiassa kun suomessa oli 1,5-2 viikkoo sitten ne +20/+25 niin mä kuljin takki päällä ja kaulahuivi kaulassa..:) mun mielestä ei meinaa voinu olla vielä niin lämmin, että siel vois ottaa bikineillä aurinkoo saati kulkea pienimissä shortseissa mitä kaapista löytyy. Mä en pystynyt oleen lyhythihasella tai näyttää sääriä, johtuen varmaan siitä että täällä sato lunta helteitä edeltävällä viikolla.. Vielä kun oon tosiaan asiakaspalvelutöissä niin kauhistutti kun kaikki nuoret (n.12-18v) tytöt oli niiiiiiiin pienissä vaatteissa että teki mieli sanoo, että heitäppä jotain vaatetta vielä päälles :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohhoh :D Itse en pystyisi taas mennä takki päällä noissa säissä, mutta toisaalta täällä kyllä aurinkokin lämmittää paljon enemmän kuin Suomessa. Hahahah, eikä! :D

   Delete
 2. Upeita kuvia :-)

  http://aliisla.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Oii rakastuin Hollantiin täysin kun siellä kävin ♥ Aivan upeita kuvia!

  ❀ Cinderella Days ❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä on kyllä kiva asua! :) Kiitos <3

   Delete