Monday, 8 February 2016

Last Few Weeks #20


1. Ajauduttiin Tiinan kanssa Amsterdamin keskustassa kävellessä kivan näköiselle pikkukadulle ja oli tietysti pakko ottaa kuva ;)
2. Viime viikolla tuli kokeiltua ekaa kertaa smoothiebowlia ja nyt onkin kiva uus aamupala vaihtoehto jos kaurapuuro alkaa kyllästyttää.
3. Innostuin yks päivä leipomaan pannaria.
4. Oon tässä muutaman viikon aikana muokannut peräti kaksikin videota YouTubeen; Party popper prank ja Amsterdam.


/// 1. We found this nice little street with Tiina when we were walking around Amsterdam centre and of course I had to take a picture ;)
2. I tried a smoothie bowl first time last week, and now I have a nice new option for breakfast, if I don't feel like having oatmeal. 
3. I got excited of making pancakes for me and Imran one day.
4. In these past few weeks I've edited two videos on YouTube; Party popper prank and Amsterdam.5. Oon nyt lähiaikoina innostunut ihan todenteolla Blogilatesin treeneistä. Tosi hyviä videoita kotona tehtäviin treeneihin ja mikä parasta, yksittäiset treenit on lyhyitä, mutta siitä huolimatta super tehokkaita!
6. Opin uuden reseptin viimeviikolla; linssipihvit.
7 & 8. Modern Family maratoni Imranin kanssa.


///5. I have lately got really interested with Blogilates trainings. Very good videos for home training, and what best is the efficiency of the short trainings.
6. I learned a new recipe last week: lentil stake.
7 & 8. Modern Family marathon with Imran


2 comments :

  1. Oi ihana Amsterdam! Oon pitkään halunnut sinne päästä, mutta vielä ei ole tullut sellaista saumaa että sinne pääsisin. Mutta ehkä minäkin joku päivä, nyt ainakin kasvoi sun postauksia lukiessa himo sinne pääsystä entisestään (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amsterdam on kyllä näkemisen arvoinen paikka! :) Hahah, etköhän sä jonain päivänä pääse tänne! :)

      Delete