Sunday, 5 April 2015

YSL Shocking -Mascara


Mun YSL ''perhe'' sai lisäyksen, kun ostin Miamin lentokentältä YSL:n Shocking ripsarin. Tää postaus tulee vasta nyt, sillä mulla on tapana käyttää yks ripsari loppuun / siihen asti, että se menee vanhaksi, ennen kuin aloitan uuden käytön. Nyt on kuitenkin testattu tää ripsari ihan kunnolla ja ihan rehellisesti sanottuna ihmettelen miten en oo ikinä tullut tätä aiemmin kokeiltua.

En ois ikinä voinut kuvitellakaan käyttäväni niin paljon rahaa ripsariin. Oon aina ajatellut, että nää kalliimmat ripsarit on kuitenkin vaan sitä samaa, mitä kaiken maailman Maybellinet ja ainoo mikä niissä maksaa on se merkki, mutta nyt on pakko myöntää, että olin väärässä. Kauan on tullut etsittyä sitä luottoripsaria ja vihdoinkin vuosia kestäneen etsinnän jälkeen löysin sen! Oon onnistunut ainoastaan kerran sotkemaan tällä ja sekin oli oma vikani, mun ei tarvitse käyttää tätä kerralla niin paljoa, että saan halutunlaisen lopputuloksen, tää tuoksuu hyvältä ja niinkun YSL:n meikeillä on yleensäkin on tapana, niin tää näyttää päällepäinkin ylelliseltä.///My YSL "family" got an addition when I bought a YSL shocking mascara from Miami airport. This post is only coming now because I have a habit of finishing one mascara first / until it goes old, before I start to use a new one. I have now tested this mascara properly and I have to say that I can't believe that I have not tried this before.

I could not have imagined using so much money on mascara. I have always thought that all these expensive mascara's are the same, what not the Maybelline's and that only the brand costs. I have to admit now that I was wrong. I have long searched for the right mascara and finally after years of searching I have found it! I have only once messed up with this and that was my own fault, I do not need to use a lot at once to get the result I want, this smells nice and like YSL usually has, it also looks exclusive.

No comments :

Post a Comment