Monday, 16 March 2015

Miami Beach Photo Diary


Tässäpä olis sitten viimeinen postaus Miamista. Mietin pitkään jakaisinko nää kuvat kahteen osaan, mutta lopulta päädyin laittamaan kaikki tähän yhteen ja samaan postaukseen. Nyt kun selailin itse näitä julkaisemattomia kuvia niin tuli heti kauhea matkakuume ja tekis mieli ottaa seuraava lento takas tonne tai jonnekin muualle lämpimään. Onneksi kesään ei ole enää kuin pari kuukautta, niin saadaan tännekin lämmintä!


///Here is the last post from Miami. I was thinking for a while, if I should put these pics in two posts, but in the end I decided to put them all in one post. Now, when I look at these pics, I got a great feeling of travel fever and I just feel like taking the next flight back there or somewhere more warm. Fortunately, there is only a couple of months untill summer and we will get warm weathers also here!

2 comments :

 1. Aivan ihania kuvia, tuolla on kyllä todella kaunista! :) Tuli kieltämättä aikamoinen matkakuume näitä katsellessa :'D

  Käy muuten ihmeessä katsomassa juuri julkaisemani "The liebster award" -haaste, johon haastoin sinun blogisi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! :) Joo kaunista kyllä oli ja itse rakastuin varsinkin noihin värikkäisiin hengenpelastajien/rantavahtien koppeihin!

   Mut haastettiin tohon samaan pari päivää sitten, joten joudun sullekin nyt sanomaan tän saman, etten valitettavasti ehdi haasteeseen vastaamaan :/ Kiitos kuitenkin haasteesta, se on vaan liian aikaa vievä mulle varsinkin nyt kaikkien kiireiden keskellä.

   Delete